Certificat Autoresponsable de Desplaçament

Engracia Villar

Engracia Villar

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Com obtenir el Certificat Autoresponsable en línia

Davant aquesta situació d’emergència, ens complau compartir amb vosaltres que la Generalitat catalana ha habilitat ja el servei de CERTIFICAT AUTORESPONSABLE EN LÍNIA en el següent enllaç: Confinapp.gencat.cat

Comunicar-vos als usuaris que heu fet ús de la nostra solució al llarg del cap de setmana que el document obtingut a partir del nostre link continua sent totalment vàlid i poden mostrar-lo quan sigui necessari.

A fi de centralitzar el servei, des de Gladtolink us remetem a utilitzar a partir d’ara el enllaç oficial i recordem que les DADES d’usuaris són esborrats convenientment, atès que únicament s’han utilitzat per a emetre el certificat.

Agraïm a tots els involucrats l’haver treballat sense descans aquest cap de setmana per a ajudar en la mesura que sigui possible als ciutadans i al nostre col·laborador, Validated ID, per aportar la tecnologia de signatura electrònica necessària per a donar legalitat al certificat.

Compártelo
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

Deixa un comentari

ARTÍCULOS RELACIONADOS